Hoe wij werken

Persoonlijk contact

Bij Nic. den Heijer Bloemenexport B.V. hebben wij een persoonlijke band met onze klanten. Dit komt omdat wij goed communiceren met iedere afnemer. We houden (telefonisch) contact en gaan regelmatig bij iedere klant langs. Dit contact is rechtstreeks en laagdrempelig waardoor we de beste communicatie kunnen realiseren.

Bovendien is Nic. Den Heijer Bloemenexport B.V. een familiebedrijf dat al van oudsher werkt aan de relaties met haar klanten. Door de korte lijnen en passende communicatie met onze klanten en leveranciers kunnen we flexibel inspelen op de vraag in de markt, zelfs op korte termijn. Wij proberen altijd te kijken door de ogen van onze klanten om op die manier de beste mogelijkheden te kunnen realiseren.

Korte lijnen/flexibele service

Omdat alle contactmomenten met onze klanten rechtstreeks plaatsvinden zijn wij in staat om in korte lijnen te werken. Door de goede connecties met onze leveranciers kunnen wij flexibel en snel service verlenen aan onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we de bestellingen van onze klanten soms zelfs op korte termijn nog kunnen bijsturen.

Aangezien we zo flexibel zijn bieden we mogelijkheden voor uiteenlopende klanten zoals: supermarkten, groothandels en tuincentra. Op dit moment hebben wij op de veiling in Rijnsburg vaste klanten die wij iedere week voorzien van de mooiste producten. Bovendien hebben wij een online aanbod dat toegankelijk is voor iedere consument, in de vorm van onze dochteronderneming: Bloei Bloemen B.V.

Klanten

Bij Nic. Den Heijer Bloemenexport B.V. hebben we oog voor iedere klant. We leveren grote bestellingen, maar ook specifieke kleine bestellingen. Ons bedrijf is groot genoeg om alles te kunnen leveren maar niet té groot. Hierdoor zijn wij in staat om ook de kleinere bestellingen te kunnen realiseren.

Producten van kwaliteit

Daarnaast zijn we in staat om producten te leveren van prima kwaliteit. We werken namelijk samen met toeleveranciers die hoogwaardige producten aanleveren. Door onze jarenlange ervaring in de markt weten we precies waar we de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van kwaliteitsproducten.

Tevens is ons bedrijf ook erg creatief. Tijdens het produceren van onze bloemen spelen wij in op de huidige trends. Tijdens het samenstellen van boeketten en het combineren van kleuren bijvoorbeeld. Onze specialisten zijn energiek en creatief en stellen de mooiste boeketten samen voor onze klanten. We stemmen het assortiment steeds (opnieuw) af op basis van de wensen in de markt waardoor de producten interessant blijven voor de consument.

filed under: